02/12/2014 1:08
Haber Daron Yondem'in Web sitesinden alıntıdır.

Yaz aylarının seminerler ve eğitimler açısından biraz sakin geçtiğinin farkındayım. Bu nedenle bir süre önce ayaklanarak tatile gidemeyen yazılımcılara bir hafta sonu dopingi hazırladık; INETA Summer Hit 2008!

Hepinizi aktiviteye bekliyorum. Her zamanki gibi aktiviteler boyunca vereceğimiz hediyelerden aktivite öncesi bahsetmeyeceğim :) Peki neler yapacağız? İlk gün Silverlight 2. 0 ile sıcak bir giriş yaptıktan sonra yemek sonrası "Yazılım Dünyası Nereye?" konulu bir sohbet panelimiz olacak. Bu panele sektörden uzmanlarımız katılacak, sizin de sorularınızı alacağız, ayrıca söz konusu uzmanların haberi yok ama onlarla ilgili sinsi planlarım da var :) Öğleden sonra ise Team Foundation Server sunumumuz var. Özellikle hangi sunumu hangi uzmanımızın yapacağından bahsetmiyorum :) 3 Ağustos Pazar günü ise Internet Explorer 8. 0 yenilikleri ile başlayacağız. Yakın zamanda Beta 2 sonrasında da tam sürümü ile IE 8. 0'in çok ilginç yenilikleri var. Sonrasında bir Web 3. 0 vizyonerlik sunumu ve Web Client Software Factory konusunu inceleyeceğiz. Son olarak LINQ'in hem C# hem VB kısmına göz atarak (Tamam, itiraf ediyorum VB kısmında ben varım) iki güzel günü bitirmiş olacağız.

İsteyenler aktivitelere laptopları ile gelebilirler. Hem anlatılanları denemek hem de kullanılan uygulamaları hemen konuşmacılardan almak için hoş bir seçenek olacaktır. Lütfen kayıt olmayı unutmayın, Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki aktiviteye girişte isimleriniz kontrol edilecektir.

Aktivitenin organizasyonunda yardımlarından dolayı sevgili Ali Rıza Babaoğlan ve Oğuz Yılmaz'a teşekkür ediyorum.

Kayıt adresi: http://tinyurl. com/inetasummerhit

Nasipse 2-3 Ağustos 2008 günlerinde yapılacak bu ekinliğe izleyici olarak bende katılacağım. Ayrıntıları seminerden sonra sitemizde yayınlayacağız. Yazılımcı arkadaşların kaçırmamalarını tavsiye ediyorum ;)

Kategoriler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Coğafya Tarih Sitesi Matematik Sorusu Türkçe Sitesi