En yeni robot teknolojilerini, basit bir robotun nasıl yapıldığını görmek, öğrenmek veya robotlarınızı yarıştırmak istiyorsanız ULUSLARARASI ODTÜ ROBOT GÜNLERİ'ni kaçırmayın! Yarışmak ve Atölye Çalışmalarına katılmak için biran evvel kaydınızı yaptırın. Türkiye'nin ilk uluslararası robot organizasyonu olan Uluslararası ODTÜ Robot Günleri 7-8 Mart 2009 tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

ODTÜ Robot Günleri'nde çeşitli kategorilerden Robot Yarışmaları düzenlendiği gibi özgün ve yaratıcı fikirler de kendine yer buluyor, katılımcılar bilgi paylaşımına teşvik ediliyor. Robot Günleri, sadece düzenlenen çeşitli konferans ve atölye çalışmalarıyla Robot Teknolojisi ile akademik ya da profesyonel olarak ilgilenen bireyleri bir araya getirmekle kalmayıp, amatörleri de bu teknolojiye biraz daha yakınlaştırıyor.

İlgi duyan herkesin izleyici olarak da katılabileceği Uluslararası ODTÜ Robot Günleri insanların Robot Teknolojisi konusunda fikir edinmelerinin amaç edinildiği bir etkinliktir ve robotlara ilgi duyan herkes bu etkinliğe davetlidir....

Bu seneki etkinlikte; Çizgi İzleyen, Mini Sumo, Sumo, Çöp Toplayan, Merdiven Çıkan, Slalom Yapan, Serbest ve Çoklu Mini Sumo olmak üzere 8 kategori bulunmata. Gerçekten eğelnceli ve çekişmeli müsabakalar olacağını düşünüyorum. İstanbul da olduğumdan bu etkinliğe mağlesef izleyici olarak katılamayacağım. Eğer bizler için gönüllü olarak etkinlikleri izleyip izlenimlerini paylaşmak isteyenler olursa memin@bilgiustam. com email göndererek bana ulaşabilirsiniz. Sitemizde sizin adınızla gönderdiğiniz yazılar ve fotoğraflar yer alacaktır.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için http://www. odturobotgunleri. org. tr/ adresini kullanabilirsiniz.

Kategoriler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Coğafya Tarih Sitesi Matematik Sorusu Türkçe Sitesi