02/12/2014 1:07
Geçtiğimiz hafta Salı günü (7. Ekim. 2008) tarihinde ziyarete açılan Cebit Bilişim Eurasia Fuarı'na nasipse Bilgiustam ekibi olarak Pazar günü ziyaret etmeyi planlıyoruz. Sevgili dostum Teakolik'in kendi sitesindeki şu yazısında bir liste oluşturduk ve fuarda inşallah hep birlikte görüşme şansımız olacak. Ntvmsnbc sitesindeki Cebit ile ilgli yazıda "Fuarda uğramadan geçmeyeceğiniz standlar" yazısının bir bölümünü sizlerle paylaşmak istedim. Hepimizin aklında olsun bu standlar :)

TÜRK TELEKOM STANDI: SALON 7

Fuarın belki de en başarılı standı olan Türk Telekom standında hem kurumsal hem de bireysel müşteriler Videfon, WiRO, IPTV gibi en yeni Türk Telekom servislerini deneyimleyebilirler. TTNet'in önümüzdeki günlerde hizmete girecek yeni servislerini, VDSL-2, Vitamin ve diğer hızlı internet çözümlerini görmek ve denemek için Türk Telekom standı sizi bekliyor.

TURKCELL STANDI: SALON 7

Son zamanların en çok konuşulan telekomünikasyon konusu üçüncü nesil iletişim standardı 3G'yi deneyimlemek, özellikle Nokia'nın uzun süredir konuşulan yeni modeli N96'yı 3G hızında denemek, iPhone 3G ile tanışmak, Mobil Cüzdan, uzaktan takip ve daha bir çok servis hakkında bilgi almak için Turkcell standını sakın pas geçmeyin.

NTVMSNBC STANDI: SALON 7

Zevkli oyunumuz NewsBreaker'ı oynamak ve sürprizlerimizi görmek için Salon 7'de bulunan NTVMSNBC standına uğramayı unutmayın.

SAMSUNG STANDI: SALON 7 NO. 318

Samsung'un yeni telefonu i900 Omnia ile tanışmak için Salon 7'deki Samsung standına uğramalısınız

HD WORLD SANDI: SALON 8

Yüksek tanımlı görüntüleme teknolojileri hakkında bilgi almak, yeni teknolojinin eski teknolojiden farkını deneyimlemek için HD World standına uğramalısınız.

TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİ: SALON 3

Telekomünikasyonun gelişimine tanıklık etmek istiyorsanız üçüncü salondaki Telekomünikasyon Müzesi ilginizi çekecektir.

SUNUMAX STANDI: SALON 2 NO. 251

Özellikle internet üzerinden hizmet veriyorsanız ve servislerinizi ziyaretçilerinize daha interaktif bir şekilde tanıtmak istiyorsanız, Sunumax standına uğramanızı öneririz.

BOTEGO STANDI: SALON 6 NO. 159

Bilgisayarların hazır cevap olmadığı konusunda iddialarınız varsa, 6. salon'da bulunan Botego standı'na uğrayarak sanal sohbet arkadaşınız Merve'yi tavlamaya çalışmanızı öneriyoruz.

PARDUS STANDI: SALON6 NO. 159

TÜBİTAK/UEKAE ortaklığında geliştirilen açık kaynak kodlu işletim sistemi Pardus'u daha önce duymuş ancak kullanamayanlardansanız, ya da işyeriniz için bedelsiz ve kullanışlı bir çözüme ihtiyaç duyuyorsanız, kullanıcıları tarafından tanıtılan Pardus'u fuar süresince deneyimlemenizi öneririz.

Kategoriler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Coğafya Tarih Sitesi Matematik Sorusu Türkçe Sitesi