02/12/2014 1:10
EMO Ankara Şubesi

10. 000 Pardus dağıtıyor

2007 yılında 30. yaşını kutlayan EMO Ankara Şubesi daha önceki yıllarda Linux ve Özgür Yazılıma verdiği desteği Pardus 2007 için de somut olarak ortaya koyuyor. Tam 10. 000 adet Pardus 2007 kurulum CD'sini üyelerine ve EMO-Genç olarak nitelenen Elektrik Elektronik Bilgisayar Biyomedikal Mühendisliği bölümleri öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtıyor.

EMO Ankara Şubesi bunun dışında 13 Ocak tarihinde, Mühendislik Geliştirme Eğitimleri kapsamında Burak Oğuz tarafından yapılan Pardus 2007 tanıtımı ve 23-24 Şubat günlerinde Eskişehir İl Temsilciliği'nde EMO-Genç tarafından gerçekleştirilecek olan Linux ve Özgür Yazılım günleri etkinliğinde de Pardus'a olan desteğini vurguluyor. Yine ilerleyen aylar içinde Ankara Şube'ye bağlı diğer illerde de çok sayıda Linux ve Özgür Yazılım etkinliği düzenlenmesi planlanıyor.

Ayrıca 27 Ocak 2007 Cumartesi günü, EMO Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Pardus seminerlerine EMO Ankara Şubesi de etkin destek verecek. Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Bora Güngören, bu etkinlikte Pardus projesini ve Pardus çevresinde şekillenen iş modellerini de tanıtacak.

Pardus Hakkında Ayrıntılı Bilgi için www. pardus. org. tr

Kategoriler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Coğafya Tarih Sitesi Matematik Sorusu Türkçe Sitesi